Sweet story

Sweet Story Candy Factory on moderni karamellipaja Torikortteleissa Helsingin Senaatintorin kulmassa, joka avasi ovensa toukokuussa 2016. Pajassa valmistetaan ja myydään perinteisiä käsintehtyjä karamellikarkkeja sekä kuviollisia värisokereita. Kaupan valikoima on hyväntuoksuinen, värikäs ja maukas. Sweet Storyn erikoistuotteita ovat sokeroimattomat karamellit sekä luomumakeiset. 

Sweet Storyn tiloissa järjestetään karamellipajoja sekä päivittäin hauskoja esityksiä kaikille makeisten ystäville. Mietitkö ainutlaatuista syntymäpäiväideaa tai hauskaa virkistyspäivän teemaa? Tutustu Sweet Storyn juhlapaketteihin ja voit olla varma, että juhlastasi tulee elämäsi makein päivä. 

Löydät puodistamme makeisia niin suuriin juhliin kuin pienempiin arjen tarpeisiin. Muista myös räätälöidyt tuotteemme, kuten logolla varustetut karamellit, erikoissokerit sekä yksilöidyt lahjatuotteet. 

Karamellien valmistus

Karamellin valmistus Helsingissä

Perinteiset karamellit valmistetaan sulatetusta sokerista lisäämällä siihen sitruunahappoa ja marjamehua. Tämä ei ole helppoa, koska kaikki yksityiskohdat, kuten esimerkiksi sulatetun sokerin lämpötila ja ainesosat, vaikuttavat lopulta karamellin makuun. 

Konditöörin taidot ja kokemus ovat ratkaisevassa asemassa karamellin ulkonäköä valmistellessa. Siksi voikin sanoa, että jokainen karamelli on ainutlaatuinen mestariteos.  

Olemme tutkineet karamellivalmiksen saloja ympäri maailmaa kymmenissä eri paikoissa. Lopuksi olemme päätyneet muutamaan toimijaan, joiden kanssa päätimme tehdä makeata yhteistyötä. Opimme uutta ja kehitämme taitojamme joka päivä.

Jätä soittopyyntö ›

Materiaaleja medialle 

Lataa lehdistötiedote ja ohjelma suomeksi (FIN) tai venäjäksi (RUS)

Lataa kuva täydessä resoluutiossa tästä. Kuva: Maija Astikainen

Lataa kuva täydessä resoluutiossa tästä. Kuva: Maija Astikainen

Lataa kuva täydessä resoluutiossa tästä. Kuva: Maija Astikainen