Joulun viettoon aina liittyy herkuttelu ja sen kyllä tietää kuka tahansa itsensä kunnioittava tonttu. Satumainen karamellipajamme yhdistää hauskalla tavalla kaikki hauskojen pikkujoulujen tärkeimmät palikat, kuten yhdessätekeminen, suussa sulavat herkut ja taianomainen ilmapiiri. 

Illan aikana tontumme opettavat sinulle karamellivalmistuksen saloja ja mikä parasta - pääset itsekin valmistamaan maistuvia karkkeja! Karkit voit syödä itse tai antaa joululahjaksi läheimillesi - sen saat päättää kuule ihan itse! Nälkä ja jano eivät pääse yllättämään, sillä tarjoamme pajan aikana kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Tunnelma pysyy korkealla, kun korkataan skumppapullo, joka jo sisältyy peruspaketin hintaan! Mikäli tarkoituksenasi on järjestää hienovaraiset pidot monen ruokalajin kattauksella ja viinillä, sekin onnistuu! Pyydä tontultamme tarjous ja mietitään yhdessä, miten pikkujoulustasi saadaan ikimuistoiset! 

Sweet Story sijaitsee Helsingin keskustassa vain kivenheiton päässä Torikortteleiden muista monipuolisista palveluista! Aivain naapurissamme sijaitsee uudistettu Helsingin kaupunginmuseo ja uusi Lasten kaupunki. Tehdään näistäkin pikkujouluista fantastiset! 

Soita meille +358 50 530 3676, Kysy lisää › tai jätä soittopyyntö › 

Satumainen karamellipaja neljälle

Neljän hengen paketti sisältää ohjauksen, avain uskomattoman 2,5 kilon karamelliannoksen, maistuvat kahvit ja erikoisteet sekä tunnelmaa nostavan skumppapullon! 90 minuutin pituisen oppitunnin aikana opit karamellivalmistukset salat ja pääset omin käsin tekemään suussa sulavia herkkuja. Juhlapaketin hinta on 150€ (1 - 4 henkilöä).