Juhlat ja yksityistilaisuudet

Miltä kuulostaa hauska ja unohtumaton juhlapäivä karamellien valmistuksen merkeissä? Karamellipaja on yhtä makea idea oli kyseessä lasten synttärit, polttarit, pikkujoulut, yrityksesi virkistyspäivä tai sattumatreffit. Varaa heti! 

Neljän hengen paketti sisältää ohjauksen, avain uskomattoman 2,5 kilon karamelliannoksen, maistuvat kahvit ja erikoisteet sekä tunnelmaa nostavan skumppapullon! 90 minuutin pituisen oppitunnin aikana opit karamellivalmistukset salat ja pääset omin käsin tekemään suussa sulavia herkkuja. 

Nauti tekemäsi karamellit paikan päällä tai ota ne mukaan! Tarvittaessa koristamme tilan toiveesi mukaan tai tarjoamme erikoistilauksesta ruokaa.  Juhlapaketin hinta on 150€ (1 - 4 henkilöä).

Älä siis epäröi ja ota yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla numeroon +358 50 530 3676

Tuplakaramelli 

Lasten synttärit Helsingin keskustassa

Jos tuntuu siltä, että 2,5 kilon karammelipussi ei tahdo millään riittää tai herkkusuita on enemmän kuin neljä, suosittelemme Tuplakaramelli -pakettiamme. Paketti sisältää tuplamäärän karamelleja (2,5 + 2,5 kg) ja tilaisuuden kesto on kokonaiset 120 minuuttia. Tuplakaramelli -paketin hinta on 210€ (8+ henkilöä) ja se sisältää ohjauksen, yhden skumppapullon, kahvin ja teen sekä 5 kiloa itsetehtyjä karamelleja. 

Nämäkin saattavat kiinnostaa

  • Tilan koristelu (ilmapalloja, serpentiini yms) - 50€
  • Skumppapullo (huom! ensimmäinen pullo sisältyy paketin hintaan) - 20€
  • Pitopalvelu - sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous
  • Kahden mestarin koulutus / lisämaksu - 60€
  • Valokuvaus, sis. 15 käsiteltyä kuvaa valintasi mukaan - alk. 150€
  • Tilan vuokraus yksityistilaisuutta varten / lisätunnit - 100€

Lasten kaupunki ja jatkot

Virkistyspäivä Helsingissä ja polttari ideat

Sijaintinsa puolesta Sweet Story Helsinki tarjoaa upeat mahdollisuudet juhlan jatkoille. Pajamme sijaitsee Katariinakadulla aivan uuden Lasten kaupungin vieressä, jossa on paljon paljon nähtävää ja koettavaa kaikenikäsille. Torikortteleiden upeiden ravintoloiden ruoka- ja juomalistat sopivat vaativampaankin makuun. Tervetuloa! 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä soittopyyntö tai soita numeroon +358 50 530 3676